Media

Ik vind het erg leuk om mijn kennis over de liefde te delen, en doe dit regelmatig via verschillende media-kanalen.

Op dit moment ben ik op TV te zien als wetenschappelijk deskundige bij Wie denk je wel dat je bent (NPO). Eerder was ik te zien bij Married at First Sight (RTL4), Wetenschap Havermoutpap (VPRO), Evenblij met Singles (VARA), EditieNL (RTL), Koffietijd (RTL), Helder (NTR) en TLC over monogamie.

Ik heb drie mini-colleges gegeven voor de Universiteit van Nederland: over vreemdgaan, over online daten, en over hoe aantrekkingskracht werkt.

Ik word regelmatig geïnterviewd door kranten en tijdschriften zoals de Volkskrant, NRC, Trouw, Brabants Dagblad, Telegraaf, Glamour, Quest en LINDA., maar ook door internationale media zoals de BBC en The Daily Mail.

Ik heb aan meerdere podcasts meegewerkt, bijvoorbeeld De Podcast Psycholoog, AD: Over de liefdeFajah onderzoekt: de liefde, Volkskrant: Culturele Bagage, De Slimste Liefde, Tilburg University: Science Quest, en Universiteit van Nederland: Waarom zijn foute types zo aantrekkelijk?. Daarnaast ben ik regelmatig op de radio te horen, bijvoorbeeld bij Q-Music, Radio538, 3fm, Radio 1, Radio 2 en Fun-X.